WAHORN MATINÉ

WAHORN ANDRÁS kiállítása
2014. január 26

Kedves barátaink!

Az Aba-Novák Galéria 44. kiállítására invitálunk, amellyel egyben ünnepeljük a galéria 4. születésnapját és a Magyar Kultúra Napját. És nem utolsó sorban a galériának otthon adó és szintén 4 éves Leányfalu-Házat is köszönthetjük a magyar kulturális élet egyik kiemelkedő alakjának,
WAHORN ANDRÁSnak a WAHORN MATINÉ c. kiállításával
és a megnyitó utáni WAHORN AIRPORT koncerttel.

wahorn_matine

Wahorn András nélkül megírhatatlan a magyar képzőművészet története, de a magyar rockzene legfényesebb lapjain is ott a helye. Az Aba-Novák Galéria minden évben, a Magyar Kultúra Napján olyan kiállításokat rendez, amelyek méltó módon reprezentálják a magyar képzőművészetet. Így volt ez a korábbi évek során (2010: Aba-Novák Vilmos, 2011: Bálint Endre, 2012: Csíkszentmihályi Róbert, 2013: „… az a KONTY” kiállítás Aba-Novák Judit emlékére) és így teszünk most is, amikor Wahorn András sokszínű és nemzetközileg is jegyzett munkásságát tárjuk a közönségünk elé.

Szeretettel várunk 2014. 01. 26-án délelőtt 11.00 órakor a Wahorn matiné rendezvényére. A kiállítást Fábry Sándor nyitja meg, majd a Wahorn Airport koncertjével zárjuk matinénkat.

KALANDRA FEL!

This entry was posted in Hírek. Bookmark the permalink.